City break ieftin în Verona de la 132 euro/persoană cu plecare din Iași

Profit că Blue Air tocmai a anunțat o nouă rută de pe Aeroportul Internațional Iași către Verona și vă prezit mai jos o idee de city break.

În primul rând să vă zic 5 lucruri pe care să le puteți face dacă ajungeți acolo:

  1. Vizitați Casa Julietei, cred că este primul lucru care îmi vine în minte când aud de Verona, fiind locul unde stătea Julieta când Romeo și-a declarat dragostea profundă față de ea.
  2. Mergeți în Piața Bra și Arena di Verona, deși la prima impresie vei zice că e doar o piațetă, aici se află Arena di Verona unul din cele mai bine conservate amfiteatre romane. Periodic arena găzduiește diverse spectacole.
  3. Dacă sunteți pasionați de shopping, imediat după Arena di Verona încep străduțele Centrului Vechi, pline de magazine.
  4. Palatul Giusti este o construcție ce datează din secolul al VI-lea și care se remarcă prin una din cele mai frumoase grădini din Europa.
  5. Răcorește-te cu o porție de fructe proaspete în timp ce te plimbi prin Piazza delle Erbe, cunoscută ca fiind cea mai veche din Verona, aici comercializându-se mirodenii.

Sunt doar câteva idei, Verona oferindu-vă o multitudine de obiective turistice, acoperind o gamă variată de gusturi.

Acum hai să trecem la partea logistică!

Zbor direct cu avionul

  • Iași – Verona și retur, compania aeriană Blue Air, perioada 20 iunie – 23 iunie 2020 – Tarif 199.98 lei/persoană cu un bagaj de mână de 10 kg inclus

Transfer Aeroport Verona  – Centru Vechi

  • Pe lângă taxi și transfer privat, de la aeroport puteți lua autobuzul până în centrul orașului, acesta circulând din 20 în 20 de minute.

Cazare Verona 3 nopți,  perioada 20 iunie – 23 iunie 2020, 2 persoane

  • Apartament Domus Claudia Augusta, situat la aproximativ 3 km de zona centrală – Tarif 856 lei/2persoane /sejur

  • Center & View Apartments, situat la aproximativ 750 metri de zona centrală – Tarif 1098 lei/2 persoane/ sejur

Nu uitați, că aceste tarife pot suferi modificări în funcție de disponibilități. Rezervările se fac personal de către voi.

Sursă foto: pixabay.com

Tags: , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment