3 nopți la Milano cu 130 Euro/persoană

Dacă nu știți unde să plecați de 1 decembrie, eu am găsit niste prețuri bune către Milano.

Înainte să vă vedeți detaliile despre zbor și cazare, iată câteva idei referitoare la Milano

Cum ajung în centru de la aeroport? Simplu la ieșirea din terminal, vei găsi o stație de autobuz/shuttle, care vă va lăsa în stația Milano Centrale. O călătorie dus – întros costă 12 Euro, iar ruta este operată de Terravision. Altă alternativă ar fi să luați mijlocul de transport în comun de la aeroport până în centrul Bergamo-ului și de acolo trenul până în Milano Centrale.

5 lucruri pe care să le faceți în Milano

  1. Dacă tot ați ajuns în zona gării, este păcat să nu vizitați însăși clădirea gării, care are o arhitectură remarcabilă.
  2. Viziatează Domul din Milano și dacă vrei să adminiri întreg orașul, atunci urcă în dom.
  3. Imediat lângă dom vei găsi Galeria Vittorio Emanuele, cel mai vechi mall din lume. Prada, Gucci și alte mărci de lux vă așteaptă la shopping sau la window shopping.
  4. Faceți o rezervare din timp și vizitați Santa Maria delle Grazieunde veți găsi și opera lui Leonardo Da Vinci – Cina cea de taină.
  5. Mergeți în zona Porta Nuova și vizitați districtul financiar.

 

1) Zbor cu Wizz Air Iași – Milano(Bergamo) și retur – 213 lei/persoană (chiar și mai puțin dacă aveți Wizz Discount Club) – 1 decembrie -4 decembrie 2019

2) Cazare 2 persoane(adulți), 3 nopți

       • Hotel Corallo 3*, cameră dublă economy – 795 lei/cameră – situat la 10 minute cu autobuzul de Milano Centrale

       • Hotel Terminal 3*, cameră dublă – 830 lei/cameră – situat foarte aproape de Milano Centrale

       • Hotel iH Hotels Milano Regency 4*, cameră dublă economy – 900 lei/cameră acces facil către toate mijloacele de transport

 

Nu uitați, că aceste tarife pot suferi modificări în funcție de disponibilități. Rezervările se fac personal de către voi.

Tags: , , , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment